Cròniques Jornada 28 i 29 de setembre de 2019

* Senior – Territorial Barcelona B

Collbaix bàsquetOMS – 54

C.B. Vilatorrada – 42

Avui començava una nova pàgina a l’història del Club amb el debut de l’equip sènior de bàsquetOMS, un conjunt format per jugadors que havien anat a l’escola Oms i de Prat, embrió de l’actual clun, i que van formar-se de ben petits en els valors que la caracteritzen. 

Han estat una barreja d’emocions, nostàlgia, nervis adrenalina i sobretot moltes ganes de fer-ho bé, aconseguint portar a terme un gran debut del senior del bàsquetOMS enfront d’un CB Vilatorrada molt batallador.

Els dos equips han arrencat amb molta força fent un partit molt igualat. 

Els nois del bàsquetOMS es sentien amb força i han incrementat el ritme, però el Vilatorrada no s’ha quedat enrere seguint d’aprop en el marcador als de casa. 

Un altre nou canvi de ritme dels locals, aquest cop, si que ha aconseguit despenjar al CB Vilatorrada i aconseguir la victòria els nois de casa en el seu primer com equip Senior.

Resultat final 54 -42

* INFANTIL FEM. 1er. any

bàsquetOMS Blau – 36

Iveco-Zfas Femení Mareme C – 91

Debut de l’infantil de primer any del bàsquet Oms com a local en una lliga exigent on les manresanes han sortit com a perdedores per un clar 36-91.

El Femení Maresme és un molt bon equip, amb jugadores molt tècniques i amb les idees molt clares en tot moment. Les locals, lluny de baixar els braços, han estat tot el partit amb molt bona actitud. Això els ha permès adaptar-se a l’exigència del rival i poder competir durant alguns minuts del partit. 

Entendre que el nivell d’intensitat i de ritme seran alts i ser capaces d’adaptar-se permetrà a les manresanes competir cada cop millor setmana a setmana. Gran equip les visitants i gran oportunitat d’aprenentatge. La setmana vinent l’equip visita el Lleida dissabte a la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *