Sobre nosaltres

L’actual BÀSQUET OMS és la continuació històrica de la secció de bàsquet escolar d’un centre educatiu pioner en la pràctica del bàsquet a Manresa, Bages i a Catalunya, ja que va ser al col·legi oms i de prat on, l’actual director esportiu, Joan Manel Pardillo va introduir i impulsar la pràctica d’aquest esport de forma organitzada i competint a nivell escolar des del 1975.

Des del 3 de setembre de 2014 fins a l’actualitat, s’ha fet un pas de bàsquet escolar a bàsquet federat amb seu al pavelló esportiu de l’escola oms i de prat, sent actualment el club BÀSQUET OMS l’hereu de la tradició, del desenvolupament, i de la pràctica d’aquest esport ja obert a tot el barri i a la ciutat.

Actualment, el club participa en competicions federades amb equips masculins i femenins en la major part de les categories de la federació catalana de bàsquet, havent aconseguit tenir a partir de l’escoleta de bàsquet d’iniciació, com a màxima categoria en què s’està competint, un equip cadet masculí.

L’entitat defensa la pràctica del bàsquet i la competició amb finalitat formativa, amb consciència del munt d’aspectes que aquesta aporta al creixement dels jugadors i jugadores i en el seu aprenentatge i valors com a persones.

Així, sent un dels clubs amb més creixement a l’actualitat, de Manresa i fins i tot de la comarca, estem celebrant el nostre 7è aniversari com a club durant tota la temporada 2020-21.